Vijesti / Crna kronika

fizički obračun

Incident u Sračincu za vrijeme koncerta Miroslava Ilića: Redar u glavu udario 16-godišnjaka

Incident u Sračincu za vrijeme koncerta Miroslava Ilića: Redar u glavu udario 16-godišnjaka
Hrvoje Jelavić/Pixsell (ilustracija)

Zaštitar je priveden u varaždinsku policijsku postaju, a maloljetnik je završio u bolnici.

U petak, 3. veljače oko 22 sata u Varaždinskoj ulici u Sračincu, ispred šatora gdje se održavalo javno okupljanje (koncert Miroslava Ilića), došlo je do međusobnog naguravanja i fizičkog obračuna između 16-godišnjaka i 54-godišnjaka, koji je na okupljanju obavljao poslove redara, izvijestila je Policijska uprava varaždinska. 

Došlo je do fizičkog obračuna u kojem je 54-godišnjak udario 16-godišnjaka u predjelu glave i nanio mu ozljede. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su 16-godišnjaka prevezli u Opću bolnicu Varaždin, gdje su mu ozljede okvalificirane kao lakše.

Redar je doveden u Policijsku postaju Varaždin gdje je provedeno kriminalističko istraživanje, te će se protiv istog podnijeti kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda. O navedenom će događaju varaždinska policija obavijestiti Državni inspektorat te Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Varaždin, radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video