Vijesti / Crna kronika

PRIJETNJA I NAMETLJIVO PONAŠANJE

Uhićen Krunoslav Jurgec, bivši HDZ-ov načelnik Općine Donja Voća

Uhićen Krunoslav Jurgec, bivši HDZ-ov načelnik Općine Donja Voća
PIXSELL, Google Maps

Tereti ga se da je slao prijeteće mailove sadašnjoj načelnici, ali i drugim osobama...

Nacionalni portal Telegram objavio je informaciju da je uhićen Krunoslav Jurgec, bivši HDZ-ov načelnik Općine Donja Voća.

S njegovim imenom povezana je današnja informacija iz policije u kojoj se navodi da su policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je prijetio jednom 56-godišnjaku te dvjema ženskim osobama starosti 33 i 39 godina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijska uprava varaždinska izvijestila je da je 42-godišnjak u razdoblju od 20. veljače do 16. ožujka navedenim osobama poslao više desetaka mailova u kojima im je prijetio, vrijeđao ih, omalovažavao i ometao u radu. 

To je razlog da je, osim za prijetnju, prijavljen i za kazneno djelo nametljivog ponašanja. 

Telegram neslužbeno doznaje da je jedna od osoba kojoj je Jurgec slao sporne mailove aktualna načelnica Donje Voće Sonja Kočet. Osim njoj, slao je mailove pročelnici te predsjedniku Općinskog vijeća. 

Telegram podsjeća i na druge afere Krunoslava Jurgece o kojima se pisalo proteklih godina. Riječ je o dugovima za gorivo, ovrsi koja je stigla Općini te optužbama za seriju kreditnih prijevara. Jurgec je također postao poznat po snimci na kojoj pjeva stihove 'Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića'. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.