Vijesti / Crna kronika

Policijska postaja Ivanec

Pijan vozio po Ivancu bez vozačke u neregistriranom autu. Imao i hrpu negativnih bodova

Pijan vozio po Ivancu bez vozačke u neregistriranom autu. Imao i hrpu negativnih bodova
Varaždinski.hr

Prijeti mu kazna od čak 8.200 eura te 120 dana zatvora.

U ponedjeljak, 20. ožujka u 17.25 sati u ulici Akademika Mirka Maleza u Ivancu, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 33-godišnjak, izvijestila je PU varaždinska. 

Kako su utvrdili, vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.68 promila i za vrijeme kad mu je vozačka dozvola nevažeća, odnosno poništena zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova te mu je izdano više zabrana upravljanja od strane Postaje prometne policije Varaždin i Policijske postaje Novi Marof.

Također je utvrđeno da je vozilo neregistrirano i neosigurano. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je u Policijsku postaju Ivanec do privođenja sucu nadležnog općinskog suda. Privremeno mu je i oduzeto vozilo marke Peugeot kojim je upravljao, s prijedlogom trajnog oduzimanja.

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne do 8.200 eura i kazna zatvora u trajanju do 120 dana. Također, vlasniku vozila prijeti izricanje novčane kazne do 2.650 eura jer je 33-godišnjaku dopustio upravljanje vozilom koje prethodno nije osigurano.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video