Vijesti / Crna kronika

PU Varaždinska

Muškarac neoprezno uletio u raskrižje i udario biciklisticu

Muškarac neoprezno uletio u raskrižje i udario biciklisticu
Ilustracija

Biciklistica je vozila krivom stranom staze.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 25. svibnja oko 06.55 sati u ulici Frana Supila u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba, izvijestila je PU varaždinska. 

Muškarac (72) upravljao je osobnim automobilom iz smjera Ulice Julije Merlića u smjeru Ulice Miroslava Krleže. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, na kojem je na semaforu bilo upaljeno dopunsko prometno zeleno svijetlo, u obliku zelene svjetleće strelice, ušao je u navedeno raskrižje te skretao udesno, a da pritom nije iako je morao propustio vozilo koje se kreće kolnikom na koji ulazi.

Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na lijevu bočnu stranu bicikla kojim je upravljala 29-godišnjakinja, koja se biciklom nepropisno kretala kolnikom Zagrebačke ulice, po biciklističkoj traci s lijeve strane kolnika namijenjenoj kretanju bicikla u suprotnom smjeru. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 29-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno, izvijestili su iz PU varaždinske. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video