Vijesti / Crna kronika

prometne nesreće

Autom naletjeli na djecu u Varaždinu: Neoprezno vozili pa poslali dvoje u bolnicu

Autom naletjeli na djecu u Varaždinu: Neoprezno vozili pa poslali dvoje u bolnicu
Ilustracija/Google Maps

Jedna vozačica udarila je sedmogodišnje dijete.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o dvije prometne nesreće koje su se dogodile u ponedjeljak 29. svibnja u popodnevnim satima. U oba slučaja radi se o naletu automobila na maloljetnike. 

Prva se dogodila u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu, a ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac (31) upravljao je autom iz smjera Kapucinskog trga u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio pješaka te je prednjim dijelom vozila naletio na 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko 'zebre'. Ona je uslijed udara ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

Druga prometna nesreća dogodila se u 17.35 sati u Ulici Vladimira Gortana u Varaždinu, a ozlijeđeno je dijete. Žena (43) upravljala je osobnim vozilom iz smjera Ulice Gustava Krkleca u smjeru Ulice Krste Hegedušića. Dolaskom do raskrižja brzinu kretanja svog vozila nije prilagodila stanju i uvjetima na kolniku te je prednjim dijelom vozila udarila dijete starosti 7 godina, koje je u trenutku prometne nesreće neoprezno i van obilježenog pješačkog prijelaza pretrčavalo kolnik. U prometnoj nesreći dijete je ozlijeđeno. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video