Vijesti / Crna kronika

prometna nesreća

Teška nesreća u Čakovcu, poginuo vozač: Strašni prizori s mjesta prometne nesreće

Teška nesreća u Čakovcu, poginuo vozač: Strašni prizori s mjesta prometne nesreće
PU međimurska

Promet se tijekom noći odvijao obilaznim smjerovima kako bi se omogućilo policijskim službenicima da obave svoj posao i utvrde uzrok nesreće.

U subotu, 23. rujna oko 23 sata u Čakovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 55-godišnji vozač.
             
Osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, 55-godišnji vozač kretao se Sajmišnom ulicom iz smjera Pribislavca u smjeru Čakovca. Pritom brzinu nije prilagodio stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti (noć) i atmosferskim prilikama (kiša). Uslijed opisane situacije izgubio je nadzor nad upravljanjem te izletio automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim podvozjem udario u rubni kamen biciklističko-pješačke staze, a u nastavku kretanja i u metalnu zaštitnu ogradu podvožnjaka. Nažalost, vozač je preminuo na mjestu događaja.
           
U izvlačenje preminulog vozača iz automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. Ujedno, tijekom očevida utvrđeno je kako vozač tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Od 23:16 do 1:43 sati zbog obavljanja očevida dio Sajmišne ulice bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.
           
O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice koja je naložila obavljanje sudske obdukcije te je tijelo premilog prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video