SMRT Nestala Marija Hutinski nađena mrtva na starom toku Drave, očevid u tijeku

– Danas, 20. listopada, oko 9.15 sati, Operativno-komunikacijski centar policije zaprimio je dojavu građanina da su na starom toku rijeke Drave, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, ribiči uočili tijelo ženske osobe – javlja PU varaždinska u izvanrednom priopćenju.

> NESTALA Traje potraga za Marijom Hutinski (70) iz Falinić Brega

‘Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave varaždinske te zajedno s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cestice i Babinca, izvukli tijelo.

Prepoznavanjem od strane članova obitelji, utvrđeno je da se radi o Mariji Hutinski, koja se u ponedjeljak, 16. listopada, oko 8 sati udaljila iz kuće u Falinić Bregu.

U tijeku je očevid na mjestu događaja, o čijim će se rezultatima obavijestiti Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Napominjemo kako su od trenutka prijave nestanka nesretne žene, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s vatrogascima lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te članovima Hrvatske gorske službe spašavanja, provodili svakodnevne intenzivne mjere traganja šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale. Tako su jučer osim pretrage terena, policijski službenici Interventne jedinice policije PU varaždinske s čamcem, te ronioci ATJ Lučko, pretraživali i navedeni stari tok rijeke Drave’, stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije