AGRESIVNI LOPOV 38-godišnjak ukradenim kombijem napravio opći ‘kolaps’

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 25. kolovoza podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 38-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i napada na službenu osobu.

Okrivljenika se tereti da je 27. srpnja 2017. na parkiralištu u Varaždinu, bez znanja i pristanka vlasnika, originalnim ključem koji je bio u kontakt bravi, upalio parkirano kombi vozilo i njime se odvezao te ga koristio za vožnju. Okrivljenika se tereti da je idućeg dana oko 00,55 sati u Hrženici, kada ga je tijekom vožnje navedenim kombi vozilom zaustavio policijski službenik, iznenada krenuo vozilom unatrag i vratima vozila udario u policijskog službenika te ga oborio na tlo i tjelesno ga ozlijedio.

U nastavku vožnje je stražnjim dijelom vozila udario u zaštitnu betonsku ogradu, a potom je nastavio vožnju prema naprijed i usmjerio vozilo na policijskog službenika koji je u posljednji tren uspio izbjeći udar vozila bacivši se u stranu.

Vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i donijelo rješenje o produljivanju istražnog zatvora okrivljeniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije