PROMETNE NESREĆE Ozlijeđenih je bilo u Kameničkom Vrhovcu i u Kaštelancu

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o dvije prometne nesreće koje su se dogodile proteklog vikenda u kojima je bilo ozlijeđenih.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 25. kolovoza, oko 18.05 sati na županijskoj cesti u Kameničkom Vrhovcu. Muškarac starosti 57 godina upravljao je bez zaštitne kacige neregistriranim četverociklom iz smjera Žarovnice u smjeru Lepoglave. Nije vozio sredinom obilježene prometne trake te je desnim stražnjim kotačem udario u rubni kamen povišenog nogostupa. Četverociklom je prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 59-godišnjakinja. Vozač četverocikla je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 27. kolovoza, oko 00.05 sati u Vinogradskoj ulici u Kaštelancu, ozlijeđena je jedna osoba. Mladić starosti 27 godina upravljao je mopedom Vinogradskom ulicom. Brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja te je mopedom sišao na šljunčanu površinu uz rub kolnika na kojem se izvode radovi i prednjim je kotačem udario u nasip šljunka, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem mopeda, nakon čega je došlo do prevrtanja mopeda i pada vozača na kolnik. Ozljede je zadobio vozač, a medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije