Vikend u znaku provala: Kralo se sve, od zlatnog nakita do bojlera

Proteklog vikenda Policijska uprava varaždinska zabilježila je nekoliko provala i krađa na području Varaždina, Varaždinskih Toplica, Topličici…

Od 12. do 25. kolovoza, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 73-godišnjakinje iz koje je otuđio nekoliko aluminijskih radijatora i dva protočna bojlera. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

U petak, 25. kolovoza na Trgu Slobode u Varaždinskim Toplicama iz sobe hotela, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik sa dokumentima i novcem vlasništvo 25-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

U petak, 25. kolovoza u ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz teretnog vozila otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna.

Tijekom noći, 25./26. kolovoza u ulici Tomislava Miškulina u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 46-godišnjaka, gdje je porazbacao stvari po kući. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

Tijekom noći, 26./27. kolovoza u Bilogorskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 70-godišnjakinje, gdje je porazbacao stvari i otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Tijekom noći, 26./27. kolovoza u Zlatarskoj ulici u Topličici, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije bazena i skladišta ugostiteljskog objekta gdje je iz blagajne otuđio novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije