PROVALE I KRAĐE Na ‘meti’ lopova novčanici, jakne, suhomesnati proizvodi…

Policijska uprava varaždinska tijekom proteklog vikenda primila je nekoliko dojava o krađama i provalama.

U petak, 27. siječnja, oko 15.20 sati u trgovini u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima, vlasništvo 58-godišnjaka.
Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Istog dana, dakle, 27. siječnja, tijekom večernjih sati, u ugostiteljskom objektu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio jaknu u kojoj su se nalazili razni ključevi te mobilni telefoni, vlasništvo 40-godišnjaka.
Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će s kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 24. do 29. siječnja u Vinogradskoj ulici u Kelemenu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjaka, te otuđio DVB prijemnik, nekoliko kilograma suhomesnatih proizvoda i druge hrane i alkoholna pića. Potom je provalio u spremište za alat i otuđio trimer i vrtno crijevo.
Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 40-godišnjaka da je okraden. Prema prijavi, tijekom noći s 27. na 28. siječnja u ugostiteljskom objektu u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu, jedna muška osoba zabunom je uzela jaknu oštećenog u kojoj su se nalazili ključevi vozila, parfem i mobitel. Naknadno su mu vraćeni ključevi i jakna, no ne i mobitel i parfem.
Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije