Žetko dobila 2,5 godine zatvora, Domislović 20 mjeseci, Čengić i Kojdić uvjetno

Na Županijskom sudu u Varaždinu, nakon više od godine dana suđenja, danas, 14. lipnja, donesena je presuda slučaja Bazeni. Natalija Žetko, Željko Čengić, Ljiljana Golić Domislović i Lidija Kojdić nepravomoćnom presudom proglašeni su krivima za počinjenje više kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta, izvještavaju Varaždinske vijesti.

Naime, u razdoblju od 2006. do 2011. godine preko fiktivnih studentskih ugovora i paragon-blokova oštećena je javna ustanova Gradski bazeni, ali i državni proračun.

Bivša ravnateljica Natalija Žetko osuđena je na jedinstvenu zatvorsku kaznu od dvije godine i šest mjeseci. Zamjenik Željko Čengić na jedinstvenu zatvorsku kaznu od deset mjeseci.

Ljiljana Golić Domislović, koja je u to vrijeme bila administratorica-blagajnica, osuđena je na jedinstvenu zatvorsku kaznu od jedne godine i osam mjeseci.

Lidija Kojdić, računovotkinja, osuđena na jedinstvenu zatvorsku kaznu od osam mjeseci.

Ipak, Željko Čengić i Lidija Kojdić uvjetno su osuđeni, odnosno izrečene zatvorske kazne se neće izvršiti ukoliko u roku od dvije godine ne počine novo kazneno djelo, pišu Varaždinske vijesti gdje možete pročitati više o cijelom slučaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije