Kakve nesreće: Jedan se s autom popeo na banderu, drugi na kuću!

Mladići od 19 i 21 godinu skrivili su nesvakidašnje prometne nesreće, o čemu najbolje svjedoče fotografija. Jedan je završio na banderi u uspravnom položaju, a drugi na krovu obiteljske kuće. Nesreće su se dogodile – proteklog tjedna u Hrastovljanu u Varaždinskoj županiji i u nedjelju u Podturnu.

Kako javlja Jutarnji.hr 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila u Hrastovljanu kod Ludbrega, upravljajući Peugeotom u večernjim satima, zbog neprilagođene brzine pri izlasku iz desnog zavoja potpuno izgubio kontrolu. Automobil mu se zanio i zaplesao na kolniku s kojeg je izletio, potom se prevrnuo i udario u stup javne rasvjete na koji je ostao naslonjen.

Mladi vozač jedva se izvukao iz smrskanoga automobila jer je mislio da je s kotačima čvrsto na tlu. Na mjesto nesreće pozvana je hitna pomoć, a liječnici su nesretnika odmah prevezli u varaždinsku bolnicu na pregled. Iako dobro natučen i izgreben po tijelu, tijekom izlijetanja i prevrtanja nije ništa slomio.

U nedjelju, 10. travnja oko 55 minuta nakon ponoći u Podturnu, Ulici Lončarevo naselje dogodila se druga prometna nesreća. Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, koji je bio pod utjecajem alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju sišao izvan kolnika, gdje je bočnim dijelom vozila najprije udario u drvo, a potom i u krov obiteljske kuće.

U trenutku nesreće u kući se nalazilo četvero ukućana, koji u događaju nisu ozlijeđeni. U Županijskoj bolnici Čakovec 21-godišnji vozač naknadno je zatražio liječničku pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen. Vozač je prekršajno sankcioniran, javljaju pak iz PU međimurske.

>>> FOTO: Pijani mladić autom sletio s ceste i završio na krovu kuće

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije