FOTO: Pijani mladić autom sletio s ceste i završio na krovu kuće

U nedjelju, 10. travnja oko 55 minuta nakon ponoći u Podturnu, Ulici Lončarevo naselje dogodila se prometna nesreća.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, koji je bio pod utjecajem alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju sišao izvan kolnika, gdje je bočnim dijelom vozila najprije udario u drvo, a potom i u krov obiteljske kuće.

U trenutku nesreće u kući se nalazilo četvero ukućana, koji u događaju nisu ozlijeđeni. U Županijskoj bolnici Čakovec 21-godišnji vozač naknadno je zatražio liječničku pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen. Vozač je prekršajno sankcioniran, javljaju iz PU međimurske.

Inače, tijekom proteklog vikenda na međimurskim cestama dogodile su se tri prometne nesreće, od čega jedna s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,77 promila, utvrđena je upravo kod 21-godišnjeg sudionika prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, koja se dogodila u nedjelju, 10. travnja u Podturnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije