Čakovec: Mladić s leđa napao staricu, Varaždinac priskočio u pomoć

U srijedu, 27. siječnja oko 15.30 sati u Čakovcu, parku ‘Perivoj Zrinskih’, 19-godišnji mladić, bez ikakvog povoda prišao je s leđa 79-godišnjakinji te ju rukom udario u leđa.

Uslijed siline udarca pala je na tlo i pritom se lakše ozlijedila. Liječnička pomoć pružena joj je u Županijskoj bolnicu Čakovcu. Mladog nasilnika primijetio je vozač iz osobnog automobila, koji se odmah zaustavio vozilo i priskočio oštećenoj u pomoć. Uspio je uhvatiti napadača i o tome odmah izvijestiti i predao policiji.

Napadač je uhićen i uz Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden je sucu Prekršajnog suda u Čakovcu. Neslužbeno saznajemo da je mladi napadač s područja općine Pribislavec.

Policijska uprava međimurska zahvaljuje građaninu iz susjedne Varaždinske županije na hrabroj i brzoj reakciji koja je rezultirala hvatanjem počinitelja i njegovim privođenjem “pred lice pravde”.

Ovakva uspješna suradnja građana i policije uvelike pridonosi uspostavi povoljnog stanja sigurnosti te osjećaja da živimo u sigurnom društvu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije