Početak Adventa obilježile provale diljem varaždinske županije

Početak Adventa nažalost neće svima ostati u dobrom sjećanju. Diljem varaždinske županije provaljivano je u privatne objekte, a neke od provala završile su i krađama.

Od 20. do 29. studenoga, nepoznati je počinitelj u Ludbregu provalio u podrum kuće vlasništvo 27-godišnjakinje, iz kojeg je otuđio peć na kruta goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći s petka na subotu, 27. i 28. studenoga, u ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo 43-godišnjaka, iz kojeg je otuđio novac i nekoliko suhomesnatih proizvoda. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 28. studenog u ranim jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u prostorije jednog poduzeća u Jerovcu, koje je vlasništvo dioničkog društva kojem je sjedište u Mihaljekovom Jareku. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije