Varaždinac uhićen godinu dana nakon što je dvojici nanio teške tjelesne ozljede

Mladić S.I. (22) uhićen je i Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje nad njim zbog sumnje da je prije nešto više od godinu dana nanio teške tjelesne ozljede dvojici muškaraca.

Iz državnog odvjetništva izvjestili su da postoji osnovana sumnja da je spomenuti u noćnim satima 9. studenoga 2014. godine u Varaždinu fizički napao dvojicu muškaraca. Muškarca S.S. (41) više je puta udario šakom u oko, a nakon što ga je udarcima oborio na tlo, nastavio ga je udarati nogom po glavi i tijelu te mu je na taj način nanio prijelom sinusa i očne šupljine. Zatim je napao i muškarca S.Đ. (30), koji je napadnutom muškarcu priskočio u pomoć, a kojeg je šakom udario u lice i nanio mu prijelom nosnih kostiju.

Tek nešto više od godinu dana nakon tog događaja, mladi napadač je uhićen te je protiv njega pokrenuta istraga.

Kako neslužbeno doznajemo, svjedoci su se naime tek sada odvažili svjedočiti protiv njega. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, ponavljanja kazenog djela i utjecaja na svjedoke. Kako neslužbeno doznajemo, spomenuti se aktivno bavio borilačkim sportovima te je nositelj naslova državnog prvaka iz jedne od disciplina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije