Uhićen nasilnik (27) koji je pet godina zlostavljao suprugu pred djetetom

Pet godina fizičkog zlostavljanja, silovanja i prijetnji pretrpjela je supruga nasilnika protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu pokrenulo istragu zbog više kaznenih djela, od onih protiv spolne slobode i prijetnji do nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Zlostavljač (27) je od 2010. do srpnja 2015. godine u više navrata prisiljavao suprugu na spolne odnose, šamarajući je, stišćući joj ruke, gušeći je i stavljajući joj jastuk na glavu. Sve je to bilo popraćeno prijetnjama da će je ubiti ili istući ako ga odbije.

Rukama ju je udarao po glavi i tijelu, omalovažavao je i vrijeđao, pa je živjela u stalnom strahu za goli život. Sumnja se da ju je 8. prosinca 2011. više puta udario zatvorenom šakom po glavi i rukama te joj slomio lijevu podlakticu.

Sve se to odvijalo pred očima njegove osmogodišnje kćeri koja je živjela pod stalnim pritiskom i strahom za majku.

– U nekoliko navrata fizički je zlostavljao, vrijeđao i omalovažavao dijete – tvrde u ŽDO-u, koje istražuje i kazneno djelo povrede prava djeteta. Uz to, ilegalno je nabavio i čuvao prerađeni revolver sa streljivom. Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela, određen mu je istražni zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije