Serija provala na području Varaždina i Varaždinskih Toplica

Unatrag nekoliko dana, na području Varaždinske županije dogodilo se pet provala, od toga četiri u obiteljske kuće i jedna u trgovinu.

Od 25. do 29. srpnja, u ulici Mirka Maleza u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo muškarca starosti 47 godina i iz kuće je otuđio zlatni i srebrni nakit te bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Jučer, 29. srpnja, u prijepodnevnim satima, nepoznati je počinitelj u ulici Vilka Novaka u Varaždinu provalio u kuću vlasništvo 78-godišnjaka i iz kuće je otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

Od 27. do 29. srpnja u Cvjetnoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 77-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari, a visina materijalne štete prema izjavi vlasnika procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U istom vremenskom razdoblju, u Kumičićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 67-godišnjaka u kojoj je također porazbacao stvari te će se visina materijalne štete i ukradene stvari utvrditi naknadno.

Danas, 30. srpnja oko 1.50 sati u Supilovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz trgovine je otuđio cigarete. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovih kaznenih djela, javlja PU varaždinska.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije