Psa Melija kojeg je vlasnik izudarao čekićem, pregazio auto!

Pas Meli, kojeg su volonteri udruge Spas iz Varaždina prošlog mjeseca izvukli iz šumarka kod Sračinca u Varaždinskoj županiji, gdje ga je, privezanog za drvo, ostavio vlasnik koji ga je izudarao čekićem, uginuo je u nedjelju nakon što je na njega naletio automobil!

– Dogodila se tragedija. U nedjelju se naš mili Meli otrgnuo s lajne privremenom udomitelju i preskočio ogradu kao u šali. Na žalost, podletio je pod auto. Jurili smo drugi put s njim u Bioinstitut, veterinari su se borili za njegov život… Uzalud, ovaj put Meli nije preživio. Teško je… Preteško – napisali su članovi udruge Spas.

Meli je stradao nekoliko dana prije nego što je trebao otići u novi dom.

– Oprosti nam, Meli, oprosti na svemu što si proživio. Oprosti što te nismo uspjeli zaštititi. Nadamo se da si sretan tamo negdje gore, gdje nema patnje i da veselo trčiš beskrajnim livadama. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Hvala svim dobrim ljudima koji su nam pomogli u njegovu liječenju, koji su nas zvali i pružali podršku. Sve što radimo, radimo svim srcem i zato je sve ovo za nas strašno teško i bolno – ističu u udruzi.

Meli se oporavio od teških ozljeda glave koje mu je nanio 45-godišnjak iz Sračinca i zaradio kaznenu prijavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije