DVD-u Bedenec uručena nova vrijedna donacija opreme

Saborski zastupnik Anđelko Stričak darovao je vatrogascima DVD-a Bedenec agregat za napajanje električnih alata, opreme i rasvjete na terenu, čime će se podići efikasnost postrojbe u spašavanju građana od različitih ugroza.

Primopredaja opreme upriličena je ispred vatrogasnog doma u Bedencu 16. listopada. Zapovjedniku vatrogasne postrojbe Bedenec, Darku Vresk opremu je uručio županijski predsjednik HDZ-a, saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Predsjednik temeljne organizacije HDZ-a u Bedencu, Dražen Hunjet i zapovjednik DVD postrojbe Darko Vresk zahvalili su Stričaku na donaciji vrijedne vatrogasne opreme.

Nakon uručenja opreme Anđelko Stričak je obišao novoizgrađeni vatrogasni dom te se upoznao sa situacijom oko planiranog završetka izgradnje doma. Predsjednik DVD-a Bedenec Ivan Vresk je u svom obraćanju okupljenima istaknuo da će se kontinuitet dobre suradnje nastaviti, s ciljem još bolje spremnosti i organiziranosti vatrogasaca, čiji posao nije samo gašenje požara, već sveukupno pružanje pomoći ugroženom stanovništvu.

Dražen Hunjet izrazio je zadovoljstvo međusobnom suradnjom te je naglasio da ćemo zajedničkim snagama brže i lakše pronaći sredstva i donatore za završetak izgradnje DVD-a Bedenec te za razvoj cijelog Bedenca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije