Vremenska prognoza: Lagana kiša početkom tjedna, prema kraju zatopljenje

Pred nama je još jedan tjedan jesenjeg vremena. I dok je vrijeme čuđenja uzrokovanog toplim podnevima iza nas, sad smo već potpuno navikli na klasične jesenje dane. A baš su takvi ispred nas, poručuje nam Državni hidrometeorološki zavod.

Ponedjeljak će, uz to što i po sebi teško pada radnom narodu, biti kišovit. Dan će biti oblačan uz malu količinu kiše, dok će temperatura biti rasti do maksimalnih 12 stupnjeva celzijevih. Vjetar će puhati slabo do umjereno u smjeru sjeveroistoka.

Utorak će nastaviti u istom tonu, oblaci i kiša bit će iznad nas. Temperatura će biti niža, maksimalno 10 stupnjeva, a vjetar će zadržati sangu, dok će smjer biti sjevernjak.

U srijedu nam se ipak vraća sunce. Tako će dan biti umjereno oblačan, dok će temperatura porasti za dva stupnja, na 12 stupnjeva. Dan će biti još ugodniji zbog odsustva vjetra.

Isto će se nastaviti i u četvrtak, uz porast temperature za dva stupnja. Puhat će slab do umjeren južnjak.

Petak će nas podsjetiti na neke toplije dane. Temperatura će skočiti čak na 16 stupnjeva, a nebo iznad nas bit će sunčano uz poneki oblačak. Puhat će slab do umjeren jugozapadni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije