Krešimir Mišak na predavanju u Lepoglavi govorio o teorijama zavjere

Poznati novinar i voditelj HRT-ove emisije ‘Na rubu znanosti’ Krešimir Mišak u lepoglavskoj je čitaonici Gradske knjižnice I. Belostenca 27. rujna održao predavanje na temu ‘Sretan vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali’.

Dotaknuo se raznih tema te pokušao objasniti kako su sve na neki način povezane. Preko raznih teorija zavjera objasnio je kako na temelju nekih od njih funkcionira i naše društvo govoreći pritom o o funkcioniranju ljudskog mozga, kretanju naše galaksije te, vezano uz to, konstantnom rastu, odnosno padu ljudskog intelekta u pravilnim razmacima od 1200 godina, chemtrailsima, novom svjetskom poretku.

Koliko je zanimanje pobudilo gostovanje Krešimira Mišaka, potvrđuje i činjenica da se u čitaonici tražilo mjesto više. Nakon predavanja najveći fanovi K. Mišaka imali su priliku porazgovarati s njim te kupiti knjigu s njegovim potpisom.

Nezavisna udruga mladih predavanje je organizirala u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja koji se ove godine u Hrvatskoj obilježavao od 26. rujna do 2. listopada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije