Prognoza za radni tjedan: Očekuje nas tjedan pravog rujanskog ljeta!

Iza nas je vikend koji su mnogi zasigurno iskoristili za brojne aktivnosti na otvorenom, no ipak, moramo priznati, ostao je u sjedni jedne društvene aktivnosti koja je u demokratskom sustavu i više no značajna – parlametnarnih izbora.

I dok će neki analizirati što i kako u politici, većina nas će se vratiti svakodnevnim obvezama i malim užicima koje nam život daje. A, kako pokazuje prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda, sunce će nam i više nego pomoći da radni tjedan provedemo sretni.

Iako nam je jesen pred vratima, čeka nas tjedan ispunjen suncem i toplinom. Ponedjeljak nam tako neće donijeti puno nova, čeka nas sunčano vrijeme uz povremenu naoblaku. Temperatura će rasti do maksimalnih 27 stupnjeva, a vjetar će biti nezamjetan.

Još bolje vijesti čekaju nas u utorak i srijedu! Temperatura će ostati ista, a čak i ono malo oblaka nestati će s neba. Vjetar također neće dodati snagu.

Male promjene nas čekaju u četvrtak. Ne u temperaturi, ni u stanju neba iznad nas, tek u blagom jačanju vjetra koji će puhati slabo do umjereno u smjeru juga.

Petak donosi nešto oblačaka na nebo, no ništa više od toga. I dalje će biti sunčano, vruće i uz blagi južnjak.

Što drugo reći no, pred nama je tjedan idealnih vremenskih prilika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije