Oprez! Nesiguran prijelaz u Turčinu: Rampa je podignuta, a vlak prolazi prugom!

Prijelaz preko željezničke pruge u Turčinu nesiguran je za sve vozače. Naime, rampa, koja bi trebala označavati siguran prijelaz automobilima preko pruge, bila je podignuta u vrijeme kada je prugom prolazio vlak.

– Ne samo da već godinu dana nisu pustili u pogon novi sustav na ŽCP u Vukovarskoj u Turčinu, već je i stari sustav zakazao! Koliko jos dopisa, požurnica i molbi moramo poslati da konačno počnu raditi svoj posao i nakon godinu dana završe radove? – rekao nam je načelnik općine Gornji Kneginec Goran Kaniški.

Dodao je kako je razočaran radom Hrvatskih željeznica te da na posljednji upit koji je poslao HŽ-u, nije dobio odgovor.

Iako u odgovoru HŽ-a, 16. ožujka 2015., Općini Gornji Kneginec piše kako će se izvođenje radova te osiguranje željezničko – cestovnog prijelaza provesti u najkraćem mogućem vremenu, taj problem još uvijek nije riješen.

– Izvođenje radova te puštanje u rad uređaja osiguranja željezničko – cestovnog prometa provest ćemo u najkraćem mogućem vremenu, s obzirom da nam je svima u interesu povećanje sigurnosti na željezničko – cestovnim prijelazima – odgovorili su tom prilikom iz HŽ-a.

Nakon objave, i mi smo poslali upit Hrvatskim željeznicama te ćemo po primitku objaviti odgovor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije