Veselo i živo uz prigodan program dočekani novi prvašići Osnovne škole Vinica

Veselo i živo za početak nove školske godine bilo je jučer, 5. rujna, u Osnovnoj školi Vinica gdje su stariji učenici prigodnim recitacijama, igrokazom i pjesmom dočekali prvašiće, njih 31, zajedno sa Područnom školom u Gornjem Ladanju, koji će biti raspoređeni u 2 razreda.

Nakon pozdrava sve je pozdravio ravnatelj škole Nenad Mesek, zaželjevši im lijepe i nezaboravne trenutke tijekom osnovnoškolskog školovanja.

Prisutnima se obratio i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac, koji je također poželio puno uspijeha malim prvašićima, a također i svim ostalim malo starijim polaznicima naše Osnovne škole, svim profesorima i učiteljima kao i svim ostalim djelatnicima škole, zamolivši ih da kao i do sada revno vode brigu i podučavaju sve učenike, a poglavito najmanje učenike. Na kraju je svečanost početka školske godine završio prečasni Valent Posavec molitvom i blagoslovom najmlađih učenika.

Načelnik je povodom početka školske godine čestitku s lijepim željama uputio i učenicima, profesorima i ravnateljici te ostalim djelatnicima Srednje škole ‘Arboretum Opeka’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije