SUPER LARA Mala volonterka donirala još 275 čokolada Socijalnoj samoposluzi!

Lara Draganić ime je koje su Varaždinci dobro zapamtili! Uz ime ove 10-godišnjakinje povezujemo čokolade, no iz jednog posebnog razloga – Lana čokolade skuplja i poklanja djeci kojoj su čokolade luksuz.

Prošle godine, prije Božića, poklonila je 345 čokolada Socijalnoj samoposluzi u Varaždinu, dok je sad poklonila novih 275 čokolada.

> VIDEO Mala Lara Draganić se odrekla džeparca i donirala 345 čokolada siromašnima

Njezinu donaciju emotivno je na društvenoj mreži Facebook komentirala koordinatorica u varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi Mateja Bakulić.

– Moja mala najbolja prijateljica Lara osim što danas ima rođendan rasturila je Socijalnu samoposlugu ponovno i to sa 275 čokolada! Lara hvala ti na tvojoj humanosti! Hvala jer si jedna predivna i predraga djevojčica koja nas sve obaraš s nogu! I da ljudi moja mala najbolja prijateljica je postala naš mali volonter! Lara, ti si ludo jedno i ako nastavim opet bude suza radosnica! Veliko hvala tvojim roditeljima što te odgajaju na ovakav predivan način! Ovaj dan je jedan od boljih! Hvala, Lara, ti si moj uzor više od 650 puta – napisala je Mateja Bakulić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije