U Salinovcu u nedjelju starta peta biciklijada ‘Med skrajski bregi’

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec u nedjelju, 28. kolovoza, s početkom u 14 sati, organizira petu biciklijadu ‘Med skrajski bregi’.

Biciklijada je ove godine dio projekta ‘Edukacija biciklista o boljoj uočljivosti u cestovnom prometu’, kojeg su omogućili Ministarstvo unutarnjih poslova i Zaklada za prevenciju kriminaliteta ‘Sveti Mihael’ Varaždinske županije.

Partneri na projektu su Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec, Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić, Udruga za sportsku rekreaciju Ivanečka željeznica i Udruga građana Prigorec.

Prijaviti se za biciklijadu može kod škole u Salinovcu od 13 do 13:45 sati, kotizacija je 20 kuna, a za 120 sudionika osiguran je topli obrok, majica, reflektirajući prsluk, stražnja bljeskalica i ‘mačje oči’.

Ruta biciklijade, koja je duga 30 kilometara, je sljedeća: Salinovec – Stažnjevec – Lančić – Knapić – Ivanec – Prigorec – Ivanečka Željeznica – Salinovec.

Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca do šestog razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca sedmog i osmog razreda i do 17. godine mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja, koja se potpisuje kod prijave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije