Završna faza Jailhouse festivala: Koncert grupe Aerodrom i Štamparov stand up

Jailhouse – lepoglavski festival koji organizira tamošnja Nezavisna udruga mladih pred samim je finalom, stoga saznajte što vas očekuje posljednjih dana festivala.

13. kolovoza (subota)

Biciklijada “Po zagorskim bregima” – start u 16:00, Gradski park

USR Sport za sve Lepoglava i BK Lepoglava i ove godine u sklopuJailhouse festivala organiziraju brdsku biciklijadu. Biciklijada okuplja entuzijaste koji vole brdski tip pedaliranja, a zamišljena je kao poslijepodnevno druženje uz pedaliranje, dobru hranu i piće. Vozit će se, kao i do sad, dobro poznatom rutom – Vilinskom špicom. Na Vudelju će za sve sudionike biti osigurana okrepa.

Koncert grupe Aerodrom i predgrupe (Genova, Fajrunt, Treća smjena i Tomislav Goluban) – 20:30, Gradski park

Na Jailhouse festival stiže nam grupa Aerodrom! Sastav je osnovan 1978. godine u Zagrebu te je djelovao do 1986. godine na čelu s frontmenom Juricom Pađenom, a na radost brojnih obožavatelja, nakon 15-godišnje stanke, vraća se na pozornicu 2000. godine. Glazbeno se svrstava u rock bendove tzv. “novog vala”, a njegovi hitovi poput : “24 sata”, “Fratello”, “Obična ljubavna pjesma”, “Stavi pravu stvar”, “Digni me visoko” i “Tvoje lice” slušaju se i danas. Atmosferu za Aerodrom ugrijat će nam bendovi Genova, Fajrunt i Treća smjena s gostom Tomislavom Golubanom.

14. kolovoza (nedjelja)

Sportske igre – 14:00, Sportsko – rekreacijski centar

Želite li aktivno provesti nedjeljno popodne? Rekreirati se? Možete to ostvariti na sportskom druženju na PRC-u. Moći ćete se okušati u boćanju, stolnom tenisu ili pak golfu. Živite zdrav duh u zdravom tijelu i posljednji dan ovogodišnjeg Festivala provedite uz dobru zabavu i zagrijavanje za večernja događanja.

Putopisno predavanje Pamele Konjevod – 18:00, Gradski park

Putovati s malo ili nimalo novaca i pritom se odlično zabavljati, upoznavati nove zemlje, nove ljude, disati onako kako bi mladi čovjek trebao – kako sve to spojiti i ostvariti, objasnit će nam Pamela Konjevod. Grčka, Irak, Nepal, Poljska, SAD, Turska… samo su neke od zemalja koje je do sad posjetila. Putovati preko couchsurfinga počela je prije nešto više od 3 godine, a nešto kasnije odlučila se malo aktivirati po pitanju društvenih mreža kako bi prenijela svoja nevjerojatna iskustva te tako sad vodi facebook stranicu Skinny Chick Travelling na kojoj piše o svojim putovanjima.Kako se provela, što je sve doživjela i bi li sve opet ponovila ispričat će nam na Jailhouse festivalu.

Stand up Vlatko Štampar – 21:00, Gradski park

Ovaj čakovečki komičar karijeru započinje krajem 80-ih izmamivši vlastitoj majci osmjeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve i najkrvavije gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe što radi i dan danas. Svojim nastupima razotkriva vlastito uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu pa ne sumnjamo da će nasmijati i vas. Stoga dođite u lepoglavski Gradski park u 21:00 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije