FOTO: Otvaranje Porcijunkulovog obasjao velebni vatromet

U petak navečer pred brojnim uzvanicima u atrijuStarog grada Zrinskih u Čakovcu održana je velebna svečanost službenog otvorenja52. Porcijunkulovog.

Manifestaciju je otvorenom proglasio gradonačelnik Stjepan Kovač i svima zaželio dobru zabavu u narednim danima, uz do sada najspektakularniji program, čime je standard ove manifestacije podignut na još viši nivo. Spomenuo je šest velikih koncerata i 60-tak priredbi na manjim pozornicama.

Svemu tome je u Atriju prethodio prikaz Starog grada Čakovca pomoću proširene stvarnosti uz pomoć Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, a dodatnu notu svečanom trenutku pridonio je dojmljiv nastup Dixieland banda Čakovec i modna revija Kuzminski designa.

Organizatori s godinama teže višim i zahtjevnijim dosezima pa se je tako i ove godine organizaciji ove popularne manifestacije pristupilo na provjereni dinamičannačin, gdje će se događaji kroz šest dana održavati razvrstani po cijelome gradu – Gradu velikoj kolažnoj pozornici.

Brojne i maštovite instalacije pomalo idu k savršenstvu pa organizatori, Grad Čakovec i vrijedna ekipa njegovog Turističkog ureda, predvođena voditeljicom Boškom Ban-Vlahek, zaslužuju duboki naklon.

Valja spomenuti sponzora manifestacije OTP banku. U ovim trenucima na glavnu pozornicu stupila je Jelena Rozga koja je brojnu publiku digla na noge uz veliki hit Bižuterija i veličanstveni vatromet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije