Na dječjem placu: ‘Super je ponuda, cijene su dobre, a ušteda je odlična!’

Na prostoru varaždinske tržnice, ili jednostavnije placa, održan je danas Peti dječji plac – sajam rabljene dječje odjeće, obuće i igračaka. Ponuda je bila raznovrsna, mnogo toga je prodano, mnogo toga je kupljeno.

Sam dječji plac započeo je u 16 sati, a trajao je do 20 sati.

Ubacili smo se u redove prodavača i kupaca kako bismo saznali kakvo je zapravo stanje na dječjem placu.

Dijana Cesarec došla je u pratnji svoga sina, Bruna, koji je za dječji plac saznao preko interneta.

– Prvi put sam ovdje na dječjem placu, došla sam da zaradim nešto novca djeci. Više nemamo kamo sa starom odjećom, na tavanu se puno toga nakuplja. Ali moram priznati da je dosta slabo ovo, no doći ćemo i sljedeći put – kazala je Dijana.

Jelena Sekovanić u ulozi prodavača dječje odjeće i igračaka našla se već po drugi put.

– Super je organizacija, dobra je posjećenost, sveukupno sam zadovoljna. Uspjela sam nešto prodati, a doći ću i sljedeći put. Kupaca ima, neki dolaze ciljano, neki razgledavaju pa kupe što im se svidi – rekla je Jelena.

Goranka Labaš jedna je od veteranki prodaje na dječjem placu.

– Svaki put sam na sajmu do sad i odlično je. Proda se, kupi se, super je. Dosta se povećao broj kupaca, no mislim da bi trebalo još reklame da više ljudi sazna za ovaj plac, dosta ih još i ne zna za ovo.

Iako su kupci bili dosta sramežljivi, jedan od kupaca nije bio toliko sramežljiv.

– Ovo je drugi put da sam ovdje, super je ponuda, cijene su dobre. Najvažni, odlična je ušteda. Jednog dana kad mi više neće trebati sva ta odjeća, planiram ovdje prodavati – rekla nam je Snježana Komes.

I tako je još jedno izdanje dječjeg placa iza nas, a svi vi koji niste znali za takvu vrstu prodaje dječje robe, pazite da vam ne promakne najava za sljedeće izdanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije