FOTO Dječji vrtić Lepoglava proslavio 20 godina postojanja

Dvadeset godina postojanja i 55 godina predškolskog odgoja u Lepoglavi Dječji vrtić Lepoglava proslavio je prigodnim programom u kojem su glavne zvijezde bili njegovi polaznici. Raspjevani i rasplesani cvjetići, pčelice, bubamare, mravi i sunca svom su vrtiću i gostima koji su s njima u vrtićkom dvorištu slavili rođendan vrtića poklonili mjuzikl ‘Dva cvijeta’ piše Lepoglava.net.

Uoči slavljeničkog programa ravnateljica Dječjeg vrtića Lepoglava Nada Kuča rekla je da je Dječji vrtić Lepoglava moderan vrtić, prepoznatljiv po svom radu, povezan sa širom društvenom zajednicom te ujedno promotor grada Lepoglave. Zahvalila se tom prigodom Gradu Lepoglavi na potpori bez koje, istaknula je, vrtiće ne bi mogao djelovati.

A za rođendan, Grad Lepoglava pripremio je vrtiću poseban poklon – projekt dogradnje i rekonstrukcije vrijedan 8.3 milijuna kuna.

– Projekt je spreman za prijavu na fondove Europske unije. Dobili smo građevinsku dozvolu i čekamo otvaranje mjere 7.4 na koju ćemo ga prijaviti i vjerujem dobiti sredstva za dogradnju i obnovu vrtića. To će nam, uz stvaranje boljih uvjeta, omogućiti i otvaranje jasličke skupine. Brinemo za naše najmlađe koji su budućnost ovog grada – poručio je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić predajući ravnateljici tablu s prikazom izgleda budućeg obnovljenog vrtića.

Program proslave vrtićkog rođendana obuhvatio je i izdavanje vrtićkog časopisa ‘Vrtićki mertuljek’ u kojem je predstavljen rad vrtića kojeg trenutno pohađa 93 djece o kojima brigu vodi 14 zaposlenih.

Vrtićki su se mališani tijekom tjedna stvarali likovne radove na temu rođendana vrtića, a ti su radovi izloženi u ustanovama i javnim mjestima na cijelom području Lepoglave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije