ISPUŠNI VENTIL Varaždinci složni: Odlično je što i ljeti ima sadržaja u gradu!

Iako će dosta Varaždinaca i Varaždinki put mora i u toplije krajeve, oni koji ostaju na užarenom gradskom asfaltu ne moraju tugovati. Naime, ovogodišnji program Ljeta u Varaždinu bogatiji je nego prije i ispunjen je brojnim događanjima.

> Ljeto u Varaždinu uz Vatru, Marijana Bana, Vintage day, plažu na Kapucinskom…

> Ljeto u Varaždinu: Vintage day, koncert Marijana Bana i još mnogo sadržaja

Pitali smo građane jesu li uopće čuli za program, hoće li pronaći nešto za sebe te podržavaju li ovakve događaje u gradu, a što su nam rekli, pročitajte u nastavku.

O toj temi (i ne samo o njoj!) danas ćemo govoriti u emisiji Ispušni ventil na Radiju Sjeverozapad.

Početak je u 10 sati i 15 minuta – nazovite i recite što vi mislite! I dajte si oduška i recite nam što god vas tišti, predložite temu, skrenite nam pažnju na neki problem koji ste uočili.

Emisiju Ispušni ventil slušajte na linku: Radio Sjeverozapad – Ispušni ventil.

Diana Satončić

– Znam da postoji program Ljeto u Varaždinu, ali nisam baš upoznata s njime jer nisam baš imala vremena čitati i pregledavati to sve. U svakom slučaju, sviđa mi se što postoji nešto novo u gradu, da ljudi mogu uživati jer Špancirfest više nije ono što je bio prije, pa možda ovo bude bolje. U svakom slučaju, ako budem tu, vrijedi pogledati što se nudi.

Lorena Petek

– Znam da se događa nešto i čula sam za Ljeto u Varaždinu, ali ne znam kakav je program. Planiram se informirati jer sve u svemu je lijepo čuti da se nešto događa u gradu, da nije samo taj Špancirfest. Stvarno mi je drago da se još nešto događa.

Sandra Ostojić

– Čula sam za Ljeto u Varaždinu i vidjela sam plakate. Nažalost, odlazim nekoliko mjeseci na more tako da neću moći sudjelovati, ali mi je super, odlično da Varaždin malo diše, da se događa nešto za mlade i za nas malo starije! Puna pohvala, bila sam jednom na Blues festivalu i bilo je izvrsno.

Nikola Đurak

– Znam da postoji Ljeto u Varaždinu, ali ne znam koji je program i ne znam što će se događati. Super je da se nešto događa, ali ne znam koliko ću moći vidjeti od programa s obzirom da idem na more i vraćam se prije Špancirfesta. Definitivno podržavam to, mora se malo ‘razbiti’ ljeto u ovom gradu, inače je monotono i dosadno onima koji ostaju.

Vatroslav Bunić

– Čuo sam za program Ljeto u Varaždinu i u velikoj mjeri sam upoznat s programom, koji ću pogledati ukoliko budem ovdje. Sviđa mi se ova inicijativa Turističke zajednice, pozdravljam je i nadam se da će opet privući ljude u centar grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije