FOTO Bistro Time Out: Prva pobjeda Hrvatske izmamila osmijeh na lica navijača

Hrvatska nogometna reprezentacija je danas, 12. lipnja, započela svoj ciklus utakmica na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a nogometna euforija zavladala cijelom Hrvatskom. Brojni ugostiteljski objekti bili su centralna mjesta navijanja za reprezentaciju, a ništa drugačije nije bilo ni u bistrou Time Out, gdje se utakmica pratila na nekoliko ekrana.

Već prije same utakmice tražilo se mjesto više na terasi, gdje se utakmica prikazivala na velikom video zidu, a s prvim sučevim zviždukom počelo je glasno navijanje za Vatrene. Sa svakom izglednom prilikom na terenu, zastajala su srca okupljenih u nadi da će povesti Modrić, Rakitić, Manđukić i društvo, a upravo prava eksplozija emocija dogodila se u posljednjim minutama prvog dijela utakmice, kada je Modrić majstorski pospremio loptu u mrežu Turaka.

Poletjela je piva zrakom, osmijesi su se ozarili na licima vjernih navijača, a mnogi su u ostali u nevjerici promatrajući usporenu snimku Modrićevog pogotka.

– Mislim da imamo kandidata za najljepši pogodak na ovom prvenstvu – komentirao je jedan navijač nakon ponovljene snimke.

Pokazalo se da će to biti jedini pogodak u prvom dijelu utakmice, a za vrijeme odmora, za dobru atmosferu pobrinuo se voditeljski dvojac u sastavu Nenad Kumrić-Charlie i Kristijan Kiki Petrović. Svojim duhovitim dosjetkama i vicevima prilagođenima susretima na nogometnim terenima, ali ne i maloljetnom dijelu publike, nasmijali su sve, a navijači su ih za trud nagradili gromoglasnim pljeskom.

Neki su u pauzi imeđu dva dijela utakmice okušali svoju sreću na kolu sreće, koje je nosilo brojne nagrade, ali nekima jednostavno sreća danas nije bila saveznik. Nije ni bilo bitno, samo da Hrvatska izdrži teško borbu na terenu protiv ratobornih Turaka.

Drugi dio utakmice donio je grubu igru, a mnogi okupljeni nisu se ustručavali kritizirati sučeve odluke. Svejedno, rezultat se nije mijenjao, a oči okupljenih bile su fokusirane samo na ekran i utakmicu. S posljednjim minutama, uvukla se strepnja u navijače, koji su u niskom startu čekali posljednji sučev zvižduk i početak slavlja. Mnogima nije bilo svejedno kada su vidjeli četiri minute nadoknade.

– Dobro da nije produžio za 12 minuta – prokomentirao je jedan od navijača.

Kraj utakmice donio je veliko slavlje i zvuk vuvuzela, a iako je utakmica završila, mnogi su ostali pogledati ponovljene snimke Modrićevog gola i brojne šanse koje su propustili njegovi kolege.

U grupnoj fazi natjecanja, Hrvatska igra još dvije utakmice, a prva od njih je na rasporedu u petak, 17. lipnja, s početkom u 18 sati, kada će naši reprezentativci odmjeriti snage sa Češkom, a svi još jednom dobiti priliku navijati za reprezentaciju kao jedan u bistrou Time Out u Varaždinskoj Areni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije