Saznajte koji su studenti FOI-ja ovogodišnji dobitnici Rektorove nagrade!

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu pregledalo je studentske radove te izabralo ukupno 182 rada u šest kategorija, a među dobitnicima su i studenti varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike.

U kategoriji Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad na području društvenih znanosti nagradu su dobile Barbara Šlibar i Dragana Mlikota za rad ‘Veličina i odrednice potencijalnog ‘odljeva mozgova’ studenata Sveučilišta u Zagrebu’ te Veronika Kanižić i Antonija Milak za rad ‘Analiza razlika u korištenju Facebooka između komercijalnih i društvenih poduzeća’.

U kategoriji Nagrada za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova nagrađeni će biti Ana Sakač, Suzana Rendulić, Zoran Antolović, Alen Huskanović – tim projekta MyBeeLine.

Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici, između ostalih, pripala je studentima Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI-ja: Antoniji Milak, Tadiji Bagarić, Ivani Pomper, Mariji Ivurin, Valentini Ricijaš, Martini Kušer, Karlu Nadoveza.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u petak, 17. lipnja, u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije