Pratite Euro 2016. u Bistrou Time Out na velikom platnu i osvojite nagrade

Bliži nam se početak Europskog nogometnog prvenstva 2016. godine koje se odigrava u Francuskoj. Otvorenje i prva utakmica su u petak 10. lipnja u 21 sat između Francuske i Rumunjske. Oni koji neće putem Francuske, utakmice će pratiti i navijati organizirano po kafićima, a danas je na konfereniji za novinare održanoj u Bistrou Time Out u Areni Varaždin skrenuta pozornost na praćenje Eura kod njih uz zanimljiv program i bogate nagrade.

Bistro Time Out u Areni Varaždin priprema gledanje utakmica Europskog prvenstva na 3 TV-a unutar kafića i velikog platna na terasi.

– Ovo je prvo Europsko prvenstvo u nogometu na kojem je Pan sponzor kao lokalni Carlsbergov brend. Drago nam je da smo u Varaždinu prezentirani na ovakvoj super lokaciji i nadam se da će se praćenju utakmica odazvati puno gledatelja – rekla je ispred Carlsberga Petra Švarc.

Bogate nagrade – fond vrijedan više od 10 tisuća kuna

– Želimo iskoristiti veliku i prekrasnu terasu Bistroa Time Out, a prvi u nizu projekata je organizirano gledanje Eura 2016. na velikom platnu uz prelijepi krajolik rijeke Drave. Svi koji u Time Outu prilikom trajanja utakmica na Euru konzumiraju Pan, ulaze u nagradnu igru i bore se za jednu od tri velike nagrade – kazao je upravitelj Arene Varaždin Neven Buljan.

Uz goste iznenađenja očekuju Vas bogate nagrade – vaučer u vrijednosti 5 tisuća kuna za putovanje po želji (Varaždin tours), Playstation 4 (Bukal elektronika) i LCD televizor 82cm (Hermo).

Potrebno je samo da popijete Pan, ispunite karton sa šest polja, upišete svoje podatke i ulazite u nagradni bubanj.

Na poluvremenu i kraju utakmice Hrvatske reprezentacije sve posjetitelje očekuje bogati zabavni program uz vođenje i animiranje o strane Nenada Kumrića – Čarlija.

Predstavljena i navijačka himna

Nenad Kumrić Čarli spjevao je navijačku himnu koju možete pogledati u nastavku.

Uz Pan budi nogometni fan

Happy hour za vrijeme utakmica Eura 2016.
Točeno pivo 0,5l PAN – 10,00 kuna
Točeno pivo Tuborg Green vrč 1,5l – 30,00 kuna
Sommersby 0,33l – 12 kuna

Utakmice Hrvatske po skupinama
12.6. 15.00 sati Turska – Hrvatska
17.6. 18.00 sati Češka – Hrvatska
21.6. 21.00 sati Hrvatska Španjolska

Vidmo se u navijačkim bojama u Bistrou Time Out!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije