Za četvrtak je prognoza odlična, krenite na 16. Varaždinsku biciklijadu!

Dani do vikenda, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, bit će iznimno topli, sunčani ili tek djelomično oblačni, s temperaturama čak i do 27 stupnjeva. To znači da nema nikakvih prepreka za uspjeh 16. Varaždinske biciklijade, koja se održava u četvrtak, 26. svibnja.

Start Biciklijade, obiteljskog i rekreacijskog druženja, koja ujedno ima i humanitarni karakter, je na parkiralištu Shopping parka ‘Supernova’ u 10 sati. Vozi se prema centru grada, Krklecovom ulicom, pored groblja prema Novoj Vesi, sve do Zelendvora, gdje će biti orgnizirna bogat program.

Predviđen je bogat program te humanitarna tombola po 15 kuna. Novcem prikupljenim od tombole omogućit će se odlazak djece dijabetičara od 10 do 16 godina starosti u kamp u Premanturu, gdje se ona educiraju o svojoj bolesti. Ovogodišnjoj Biciklijadi pridružit će se i varaždinski gradonačelnik Goran Habuš koji će u koloni, od otprilike 600 biciklista, voziti specijalno vozilo tvrtke ‘Ducati’ na električni pogon.

Organizatori Biciklijade – Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Društvo za zaštitu od dijabetesa (uz pomoć glavnih sponzora Shopping parka ‘Supernova’ Varaždin i Autoservisnog centra ‘Varaždin’) – pozivaju građane da se odazovu u što većem broju i na najbolji mogući način provedu dan u prirodi – u Zelendvoru.

Više o cijelom događaju pročitajte u opširnijoj najavi.

> Rekreativno i humanitarno: Dođite 26. svibnja na 16. Varaždinsku biciklijadu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije