FOTO-KRITIKA Problem WC-a na ‘busnom’ bit će riješen valjda tek – bagerima

– Zaista nije ugodno znati da turisti koji putuju kroz naš lijepi Varaždin ili ga ciljano posjećuju vide ovaj nered na autobusnom kolodvoru – javio nam se čitatelj koji živi i radi u Beču, priloživši i fotografije kako izgledaju toaletne prostorije na jednoj od najfrekventnijih gradskih točaka.

Da WC na autobusnom kolodvoru nije baš ‘wellness centar’, nije, naravno, nikakva novost. Već dugi niz godina, zapravo i desetljećima, na tome mjestu ne mijenja se gotovo ništa. Svatko tko ima ikakav izbor zaobilazi WC u širokom luku, a onaj tko je primoran ući u njega nakon biva obogaćen za jedno ‘posebno’ životno iskustvo.

Nažalost, na varaždinskom autobusnom kolodvoru i sama kupnja autobusne karte posebna je avantura, budući da je nužno proći pored ulaza u WC, odakle dopiru mirisi kakvi već mogu dopirati iz toga prostora, jednog malog varaždinskog rugla.

Ništa se nije promijenilo ni promjenom vlasnika, tako da se možemo nadati da će taj problem biti riješen tek kada cijeli autobusni kolodvor bageri sravne sa zemljom i kada na istome mjestu jednoga dana, takvi su planovi, nikne novi. Pod zemljom ili iznad zemlje, sasvim svejedno, samo neka WC zadovoljava barem minimum standarda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije