Igračke Maša i medvjed uveseljavat će djecu u varaždinskoj bolnici

Arena Varaždin i organizatori predstave ‘Maša i medvjed’ danas, 17. svibnja, Dječjem odjelu Opće bolnice Varaždin podijelili su igračke upravo tih likova.

> Ulaznice za dječju predstavu ‘Maša i medvjed’ u prodaji

Cilj ove lijepe geste bio je da sva djeca koja u vrijeme održavanja predstave (u nedjelju, 22. svibnja) neće moći biti na tamo razvesele igračkama i da ozdrave do iduće predstave koja će biti najvjerojatnije oko Nove godine.

– Organizatori i Arena su zaključili kako se treba sjetiti i djece koja nisu zbog zdravstvenog stanja u ovom trenutku u mogućnosti biti na predstavi. Tako su sve donirane igračke povezane s Mašom i medvjedom kako bi im barem na taj način pokušali predočiti dio te atmosfere koja će se u nedjelju odigrati u Areni. Isto tako smo sigurno kako će oni ozdraviti do iduće predstave koja je planirana krajem godine, s obzirom da je interes za predstavu velik – rekao je Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin i dodao kako će se Arena potruditi organizirati što više predstava i događanja za djecu.

Zadovoljstvo donacijom nije potrebno posebno naglašavati.

– Puno se zahvaljujemo svim donatorima koji se sjete Dječjeg odjela jer to djecu stvarno veseli. Trenutno je kod nas na odjelu 15 djece i još toliko u dnevnoj bolnici koji dolaze svaki dan na terapije i sad će imati Mašu – rekla je voditeljica Odjela za pedijatriju dr. med. Nataša Mesarić Antoničić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije