Korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar dobili novo vozilo

Gradonačelnik Grada Varaždina Goran Habuš uz prisustvo župana Varaždinske županije Predraga Štromara, predao je danas, 9. svibnja, ključeve novog kombi vozila ravnatelju Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Marinu Vučiću.

Vozilo marke Peugeot koje je posebno opremljeno za prijevoz djece u invalidskim kolicima, služit će centru za svakodnevni prijevoz učenika u školu.

Za nabavu vozila vrijednog 312 tisuća kuna Grad Varaždin je u proračunu osigurao 200.000 kuna, HEP je donirao 60 tisuća, a Varaždinska županija 50 tisuća kuna.

Djelatnici škole također su izdvojili dio svojih sredstava za registraciju i opremanje vozila, a organiziran je i prigodan koncert.

Prilikom prigodne svečanosti predaje ključeva vozila, kojoj su prisustvovali župan Predrag Štromar i zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić, gradonačelnik Goran Habuš naglasio je kako se posljednjih godina povećana briga posvećuje djeci s posebnim potrebama i kako tu Grad Varaždin postiže zavidne rezultate u podizanju obrazovnih i odgojnih standarda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije