Plesni klub ‘Plan B’ dominirao na međunarodnom natjecanju u Zagrebu

U subotu, 7. svibnja, u Zagrebu je održano plesno natjecanje ‘Internacional Dance Open Zagreb’ u organizaciji kluba Akademija Bambi Kids. Radi se o kvalifikacijskom međunarodnom natjecanju na kojem je sudjelovalo preko dvije tisuće plesača iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i naravno Republike Hrvatske.

Plesači su se borili za brojne nagrade, između ostalog i za nastup na svjetskom natjecanju koje će se održati krajem rujna u Rimu.

Plesači Plesnog kluba ‘Plan B’ natjecali su se s čak šest koreografija u plesnim disciplinama jazz dance, suvremeni ples i fitnes dance, te dobnim kategorijama cicibani, djeca, juniori i seniori.

Osvojena su sva prva i jedno drugo mjesto, te su sve koreografije nagrađene medaljama i peharima.

– Ovu subotu plesači su pokazali sav trud i rad koji su uložili na mnogobrojnim treninzima i pripremama za ovo natjecanje. Sve se to u konačnici isplatilo i rezultiralo visokim uspjehom! Doista smo dali sve od sebe i međunarodnim sucima prezentirali; za nas do sada, rekordan broj koreografija. Zahvaljujem se svim plesačima i njihovim roditeljima na angažmanu, razumijevanju i podršci. Nadam se da će do godine biti sve više onih koji će prepoznati i poduprijeti naš rad, te nam se u tome i pridružiti – rekla je ponosna trenerica i voditeljica kluba Martina Palošika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije