Feelovci osvojili pregršt zlatnih medalja i najveći pehar!

U subotu, 7. svibnja, na natjecanju Dance Open u Čakovcu, Feelovci su se obogatili sa zlatnim medaljama i velikim peharima. Po prvi puta Feelovci iz Ivanca kročili su pred suce i uzeli dva prva mjesta.

Feel Baby grupa u kategoriji Open i Feel Step u Hip Hop kategoriji! Varaždinci su također uzeli sva prva mjesta. Feel Cicibani u MTV dance stilu, Mega Cicibanke u Show danceu, dječaci Born To Feel u Street danceu dok su mame iz UPS Feela probile led svojih nastupa i natjecanja u senior grupi Show Dancea pod nazivom Feel Fever.

Ove subote na Internacionalnom natjecanju u Zagrebu Feel Cicibani, Feel Megacicibani osvojili su zlato, a Feel The Best uz zlato i besplatne kotizacije za natjecanje u Pragu koje će se odvijati na jesen. Djevojčice Feel Show odličnim nastupom u jakoj konkurenciji među Slovenijom, Bosnom i Zagrebom osvojile su četvrto mjesto, dok su majke malih Feelovca osvojile drugo mjesto u kategoriji seniora u borbi sa Slovenijom.

Prošlu subotu UPS Feel je bio najbrojniji plesni studio i dobio najveći pehar dok ovu subotu za isto, odmah nakon domaćina, osvojili su također veliki pehar.

– Feelovce očekuju još brojni nastupi do kraja sezone, ali mogu odahnuti što se tiče natjecanja. Velike čestitke svima, savršeno su odradili svoj posao! – dodaje ponosna trenerica Romana Ratkaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije