Lokacije na kojima možete uživati u organiziranom obilježavanju Praznika rada

Iako ne najavljuju lijepo vrijeme, organizirane aktivnosti povodom Praznika rada održat će se diljem županije.

Na Dravi će se, već tradicionalno, dijeliti porcije prvomajskog graha u organizaciji SDP-a.

> Pogledajte program obilježavanja Praznika rada na izletištu na Dravi

Praznik rada Reformisti Varaždinske županijske organizacije i ove godine proslavit će na Trakošćanu uz tradicionalno kuhanje i podjelu graha, sportske igre i mnoge druge aktivnosti. Podjela graha vršiti će se od 13 sati, a nakon toga slijedi malonogometni turnir. Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i saborski zastupnik Radimir Čačić, zajedno sa potpredsjednicom Reformista Natalijom Martinčević i suradnicima u 10 sati posjetit će izletište Drava, a nakon kratkog druženja na Dravi svi zajedno uputiti će se na Trakošćan.
U Trakošćan su pozvani svi članovi Narodne stranke – REFORMISTI , simpatizeri i građani na druženje, besplatnu podjelu graha, sportske igre te cjelodnevni zabavno glazbeni program.

> Praznik rada na Trakošćanu i ove godine uz mnoštvo zabavnih i kulturnih sadržaja

Programa i sadržaja neće nedostajati ni u ‘Šumici’ na Varaždin Bregu.

> Ove nedjelje u ‘Šumici’ na Varaždin Bregu proslava Praznika rada uz grah i piće

Županijska organizacija HNS i ove godine priprema obilježavanje 1. svibnja u općinama i gradovima Varaždinske županije. Središnja proslava održat će se i ove godine u Trakošćanu, u sklopu Prvog svibanjskog izleta u Trakošćan kojeg organizira Općina Bednja i Turistička zajednica općine Bednja. Besplatnoj podjeli više od 3.000 porcija graha koja će trajati od 11 do 15 sati pridružit će se svojim dolaskom u 12 sati i zamjenik predsjednika HNS-a i Županijske organizacije Predrag Štromar.
Uz druženje u Trakošćanu, diljem županije podružnice HNS također organiziraju obilježavanje Praznika rada, pa tako i Podružnica HNS Cestica organizira druženje u Gornjem Vratnu na prostoru ‘Gmajne’, a slučaju lošeg vremena proslava će biti u Društvenom domu u Gornjem Vratnu. Podružnica HNS Trnovec Bartolovečki obilježit će Praznik rada u Društvenom domu u Šemovcu s početkom u 11.30 sati.

Uz sve navedeno, spomenimo i druženje na izletištu Grebengrad.

> Tradicionalna proslava Praznika rada na Grebengradu uz vojnički grah i druženje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije