Putopisno predavanje ‘Saharom u prolazu’ ove subote u Long Playu

Učesnici humanitarnog relija Budimpešta – Bamako 2016 (u afričkom Maliju) i humanitarnog projekta ‘My Life4Kids’ Croatia Teama, Varaždinci Stanislav Modrić, Elvira Rožmarić i Damir Filipović te Virovitičanin Saša Pjanić predstavit će u subotu, 30. travnja, dio svojih zgoda i nezgoda sa 18 tisuća kilometra dugog relija koji se proteže kroz osam europskih i afričkih država.

Reli utrka Budimpešta – Bamako ujedno je i najveća humanitarna utrka na svijetu u kojoj nije cilj pobijediti, odnosno stići prvi na odredište, već što više voziti okolnim putevima, tako da je nezaboravna avantura zajamčena.

Želite li nešto više saznati o ovoj pustolovini i upoznati se sa učesnicima te porazgovarati sa njima, želite iz prve ruke vidjeti vozilo i opremu koju su imali sa sobom, ili se možda pridružiti i uključiti u humanitarni dio ove utrke i projekta ‘MY Life4Kids’, dođite u subotu u caffe bar ‘Long Play’.

Predavanje počinje u 19 sati i ulaz je besplatan za sve, a prezentacija auta i opreme počinje u popodnevnim satima oko 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije