‘Odaberi svoju školu’ u petak u Ludbregu u Gradskoj sportskoj dvorani

Kampanja ‘Odaberi svoju školu’, koju Varaždinska županija organizira već devetu godinu zaredom, održat će se i u Ludbregu i to u petak 22. travnja u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati.

U sklopu kampanje predstavlja se 17 javnih i privatnih srednjih škola iz Varaždinske županije i to u deset škola diljem županije kako bi se predstavili 1751 učeniku iz 41 osnovne škole.

Svaki učenik dobit će besplatan Vodič kroz srednje škole Varaždinske županije s detaljnim opisom programa u svim srednjim školama Varaždinske županije.

U sklopu kampanje Odaberi svoju školu predstavit će se i Srednja škola Ludbreg čiji su učenici s čak dva tima konkurirali za ‘Ideju godine’.

Tim pod nazivom ‘Trio Fantastico’ kojeg čine Ivan Jovanović, Emilly Zember, Antonio Vlahović i mentor Željko Posavec osvojio je odlično drugo mjesto.

Uz njih, među deset najboljih je još jedan tim Srednje škole Ludbreg, ‘UNI’ kojeg čine Janja Djura, Gabrijela Kajzogaj, Paula Petak, Srednja škola Ludbreg i mentorica Irena Vađunec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije