Agencija u Međimurju koja spaja: Amor za usamljena srca

Sami ste? Razmišljate o pronalasku bolje polovice? Sramežljivi ste? Mislite da nemate sreće u ljubavi? Odustali ste od traženja sreće? Ne znate kamo ići i kome se obratiti?

O ovim pitanjima duže vrijeme je razmišljala voditeljica agencije Amor iz Čakovca Ines Sever koja je odlučila tome stati na kraj i pomoći ljudima koji nemaju sreće u upoznavanju ljubavi. Još kao osnovnoškolka je pomagala prijateljima i spajala ih s njihovim srodnim dušama. Dobru volju i želju da pomogne drugima odlučila je pretvoriti u stvarnost.

Cilj ove novootvorene agencije je jednostavan – poboljšanje društvenog života samaca, navođenje po prirodi zatvorenih osoba da se otvore pojedincu ili grupi, stvaranje novih poznanstva, prijateljstva i ljubavne veze. Malo hrabrosti dijeli vas od jednog telefonskog poziva. Nakon najave slijedi individualan razgovor prema kojem se kreira profil svake osobe.

Profil nastaje kad osoba spremno i iskreno odgovori na sva postavljena pitanja kako bi voditeljica po određenim parametrima mogla spajati članove. Ines ne želi ostati samo na individualnim razgovorima, već pokreće niz radionica kako bi se članovi što više zbližili. Opuštena atmosfera, ugodan razgovor početak su jednog novog i drugačijeg iskustva.

Ako ste se pronašli u pitanjima na početku, znate što vam je činiti. Ne čekajte da se dani pretvore u tjedne, tjedni u mjesece, mjeseci u godine. Ljubav je energija koja pokreće cijeli svijet – pokrenite se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije