Manifestacija u gradu

Biergarten i ove godine u Varaždinu, ali s novim nazivom – 2FEST 2024.

Sub
1
1. lipnja - 9. lipnja
cijeli dan
Šetalište Vatroslava Jagića i Europski Trg
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Pivsko-gastronomska manifestacija održat će se na dobro poznatoj lokaciji – Šetalištu Vatroslava Jagića i Europskom trgu.

Biergarten, pivska manifestacija koja se šest puta održala u Varaždinu, ove će godine nositi novi naziv – 2FEST 2024.. Trajat će od 31. svibnja do 9. lipnja.

Kako kažu organizatori, vrijeme je da se mijenjaju na bolje jer će se ove godine piva spojiti s mini street food festivalom koji se odaziva na ime Fest za jest.

Nekoliko majstora zanata pripremat će street klopu na novouređenom Europskom trgu, što je 30 metara udaljenosti od ‘Jagića’ gdje će se na štandovima moći popiti piva. Također, od ove godine neće biti više žetona, već će plaćanje biti moguće svim karticama.

Tu je i nezaobilazni koncertni i zabavni program. Manifestaciju će otvoriti bend Planet Groove u petak, 31. svibnja. Dan nakon nastupa zagrebački rock/blues bend Kojoti. U utorak, 4. lipnja, održat će se dobro poznati Beer mile, a srijeda je rezervirana za Pub quiz.

U četvrtak, 6. lipnja na redu su karaoke, a u petak na pozornicu izlazi zagrebački Eter. Subota će koncertno započeti s bendom Nenormalni, a u nedjelju, 9. lipnja, sve će zaključiti svojim stand-up nastupom Bloger Krule.

Facebook event >>> 2FEST 2024.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije