Međunarodni praznik rada

FOTO Međunarodni praznik rada obilježen i u Općini Martijanec

Inače, lokacija kod starog mlina, gdje je obilježen Međunarodni praznik rada, ornitološki je netaknuti biser Općine Martijanec.

Širom Varaždinske županije organizirana su brojna obilježavanja Međunarodnog praznika rada.

Tako je bilo i u Općini Martijanec gdje je organizirana podjela prvomajskoga grada i druženje mještana na Plitvici u Hrastovljanu. Lijepo vrijeme okupilo je veliki broj mještana te one najmlađe budući je Općina organizirala posebne sadržaje upravo za njih.

– Drago mi je što su se naši sumještani odlučili proslavi Međunarodni praznik rada ovdje u Hrastvoljanu, na našoj Plitvici. Ovo je naše poznato izletište koje nudi odlične mogućnosti boravka u prirodi. Nudi mogućnosti gotovo idealnog izleta u prirodu, a odaziv mještana to potvrđuje. – kazao je načelnik Općine Martijanec koji je zajedno sa svojim sumještanima proslavio Međunarodni praznik rada.

Inače, lokacija kod starog mlina, gdje je obilježen Međunarodni praznik rada, ornitološki je netaknuti biser Općine Martijanec. Obiluje mnoštvom drveća, ptica, divljih životinja i riba. Na rijeci Plitvici i samom jezeru nalazi se dobro očuvan objekt vodenice-starog mlina s originalnim željeznim kotačem, jedan od zadnjih spomenika mlinske arhitekture na rijeci Plitvici. Sve to kao i uređen okoliš taj prostor čini jednim od najljepših izletišta u ovom dijelu županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije