dobitak na lotu

Sretnica iz Vinice osvojila 80.000 eura: ‘Rekla sam suprugu da otvori šampanjac!’

Igre na sreću igrat će i dalje.

Ovog tjedna na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stiglo je dvoje dobitnika Jackpota u igri Sve ili Ništa.

Dobitnica iz Vinice prvi put je osvojila veliki dobitak, a da će svoje omiljene lutrijske igre igrati i dalje podijelila je s nama:

„Odigram svaki tjedan jedan Eurojackpot i Sve ili Ništa. Imam svoju kombinaciju brojeva koju stalno igram, a nju čine datumi rođenja mojih ukućana. No, ponekad znam i reći prodavačici na prodajnom mjestu da mi odigra vaše, slučajne brojeve, koji su ovog puta bili dobitni!“ rekla je.

Kad je saznala da je osvojila dobitak u iznosu od 80.000 eura, s osmijehom na licu je podijelila vijest sa suprugom:

„Pokazala sam mu na mobitelu rezultate izvlačenja i samo rekla neka otvori bocu šampanjca“ podijelila je sretna dobitnica.

Drugi Jackpot dobitnik iz Zagreba, vijesti o svom dobitku od 80.000 eura još nije podijelio s bližnjima:

„Nemam još planova za to što ću s dobitkom, pa još nisam nikoga obavijestio“ priznao je.

On je za svoj dobitak saznao provjeravajući rezultate izvlačenja putem teleteksta:

„Morao sam nekoliko puta ponovno pogledati jesu li to stvarno ti brojevi, jer nisam mogao vjerovati da sam pogodio baš svih 11!“.

Igra Sve ili Ništa slavi drugi rođendan, a samo u ovoj godini već je donijela Jackpot dobitak za desetero sretnih dobitnika. Za sve igrače Sve ili Ništa u mjesecu svibnju osigurano je dvostruko više uzbuđenja, jer povodom drugog rođendana igre, od 1. do 31. svibnja, dobici druge, treće i četvrte vrste dvostruko su veći.

U jučerašnjem izvlačenju osvojen je dobitak Joker 5 u iznosu 6.000,00 eura. Dobitni listić uplaćen je kod prodajnog partnera Tisak na adresi Trg Franje Tuđmana 2, Virovitica.

Najnovije