Kod Arene

Humanitarni Festival vina Rotary Cluba ‘Varaždin Jug’

Pet
24
24. svibnja
19:00
Arena Varaždin
Šetalište Franje Tuđmana 1
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Rotary club Varaždin Jug ovog petka, 24. svibnja, priređuje svoj tradicionalni Festival vina, donatorsku i humanitarnu manifestaciju kojoj je cilj prikupiti sredstva za opremanje Kreativnog i kulturnog centra za djecu i mlade u sklopu POU Varaždin.

– Kao mjesto održavanja 14. Festivala vina, koji počinje u 19 sati, ove smo godine odabrali prostor terase Arene Varaždin, dakle, miran i inspirirajući prostor s pogledom na Dravu. Nadamo se da će to dodatno potaknuti odaziv, uz vrhunsku gastro-eno ponudu, te umjetnički program učenika Glazbene škole u Varaždinu i atraktivne plesne točke polaznika Plesnog studija Takt, kao i muziciranje glazbenog ansambla Gentlemens Club, a bit će tu i donatorska tombola, veli Ninoslav Plantak, predsjednik RC Varaždin Jug, koji poziva sve zainteresirane da se pridruže manifestaciji i tako podrže donatorsku akciju.

Osim promocije hrvatskih vina, vinara, vinske kulture i lokalne gastronomije, kako naglašava, ovim događajem želi se promicati prijateljstvo i druženje, a prije svega doprinijeti humanitarnom djelovanju u lokalnoj zajednici.

– Ove godine željeli bismo uz doprinos i donacije svih posjetitelja pomoći opremanje Kreativnog i kulturnog centra za djecu i mlade. Osnivanjem ovakvog centra POU Varaždin može poučavati mlade o kulturnim i kreativnim industrijama, što pridonosi povećanju njihova interesa za potencijalna buduća radna mjesta. Uz to, mogu otkriti svoje talente i dalje ih razvijati radi budućih zanimanja, kao što su digitalni marketing, računalno programiranje, animacija, film, fotografija, razvoj video igara i umjetnost, ukazuje Plantak, napominjući da manifestacija ima preporučenu donaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije